HVAD MED ROFTOP SOLAR PV?HVAD ER FORDELENE I forhold til VINDKRAFT?

asdasdasd_20230401093256

I lyset af global opvarmning og luftforurening har staten kraftigt støttet udviklingen af ​​solenergiproduktionsindustrien på taget.Mange virksomheder, institutioner og enkeltpersoner er begyndt at installere udstyr til solenergiproduktion på taget.

Der er ingen geografiske begrænsninger på solenergiressourcer, som er vidt udbredte og uudtømmelige.Sammenlignet med andre nye elproduktionsteknologier (vindkraftproduktion og biomassekraftproduktion osv.), er solcelleproduktion på taget en vedvarende energiproduktionsteknologi med ideelle karakteristika for bæredygtig udvikling.Det har hovedsageligt følgende fordele:

1. Solenergiressourcerne er uudtømmelige og uudtømmelige.Solenergien, der skinner på jorden, er 6.000 gange større end den energi, der i øjeblikket forbruges af mennesker.Derudover er solenergi vidt udbredt på jorden, og fotovoltaiske elproduktionssystemer kan kun bruges på steder, hvor der er lys, og er ikke begrænset af faktorer som region og højde.

2. Solenergiressourcer er tilgængelige overalt og kan levere elektricitet i nærheden.Der kræves ingen langdistancetransport, hvilket forhindrer tab af elektrisk energi dannet af langdistancetransmissionsledninger og sparer også omkostninger til kraftoverførsel.Dette giver også en forudsætning for storstilet planlægning og anvendelse af husholdningssystemer til solenergiproduktion i den vestlige region, hvor strømtransmission er ubelejligt.

3. Energikonverteringsprocessen ved tagproduktion af solenergi er enkel.Det er en direkte omdannelse fra fotoner til elektroner.Der er ingen central proces (såsom termisk energiomdannelse til mekanisk energi, mekanisk energiomdannelse til elektromagnetisk energi osv. og mekanisk aktivitet, og der er ingen mekanisk slid. Ifølge termodynamisk analyse har fotovoltaisk elproduktion en høj teoretisk energiproduktionseffektivitet , op til mere end 80 %, og har et stort potentiale for teknologisk udvikling.

4. Solenergiproduktion på taget bruger ikke selv brændstof, udsender ingen stoffer, herunder drivhusgasser og andre affaldsgasser, forurener ikke luften, genererer ikke støj, er venlig over for miljøet og vil ikke lide under energikriser eller det konstante brændstofmarked.Shock er en ny type vedvarende energi, der er virkelig grøn og miljøvenlig.

5. Der er ikke behov for kølevand i processen med solenergiproduktion på taget, og det kan installeres i den øde ørken uden vand.Fotovoltaisk elproduktion kan også nemt forbindes med bygninger for at danne et integreret fotovoltaisk bygningsenergiproduktionssystem, som ikke kræver eksklusiv jordbesættelse og kan spare værdifulde ressourcer på stedet.

6. Solenergiproduktionen på taget har ingen mekaniske transmissionsdele, driften og vedligeholdelsen er enkel, og driften er stabil og pålidelig.Et fotovoltaisk elproduktionssystem kan kun generere elektricitet med solcellekomponenter, og med den udbredte anvendelse af aktiv styringsteknologi kan det grundlæggende være uden opsyn, og vedligeholdelsesomkostningerne er lave.

7. Ydeevnen for tagproduktion af solenergi er stabil og pålidelig, og levetiden er mere end 30 år.Levetiden for krystallinske siliciumsolceller kan nå op på 20 til 35 år.I solcelleanlægget, så længe designet er rimeligt og formen er passende, kan batteriets levetid også være lang.Op til 10 til 15 år.

8. Solcellemodulet er enkelt i strukturen, lille i størrelse og let i vægt, hvilket er praktisk til transport og installation.Det fotovoltaiske elproduktionssystem har en kort etableringsperiode, og belastningens kapacitet kan være stor eller lille alt efter strømforbruget.Det er praktisk og følsomt, og det er nemt at kombinere og udvide.
Solenergiproduktion er et ren elproduktionsprojekt, der kan reducere miljøforurening forårsaget af kulfyret elproduktion.Med teknologiens fremskridt vil det gradvist blive den vigtigste form for elproduktion i den nærmeste fremtid.

Posttid: Apr-01-2023